print - mærk det

Client publishing

MAGASINER · BØGER · AVISTILLÆG · BROCHURER · ÅRSMAGASINER

 

I den elektroniske tidsalder har det trykte medie fundet en ny rolle som et eksklusivt medie. ‘Digitalt’ er allemands medie. Det er tryk ikke. Og det trykte medie kan møde og finde nye modtagere på en måde, som det elektroniske ikke kan. Manifesta kan varetage hele publikationsprocessen fra koncept til produkt.

browser

Digitalt

UX DESIGN · WEB DESIGN · WEB UDVIKLING

 

Hvis du ikke er på internettet, eksisterer du ikke. Og hvis du ikke kommunikerer på nettet effektivt og uden barrierer for brugeren, kunne du ligeså godt lade være. Vi udvikler æstetiske, digitale løsninger med intuitive brugerflader i enten WordPress, Drupal eller bygget fra bunden i PHP, afhængigt af projektets kompleksitet.

design vector

Design

IDENTITETER · PRINT · DIGITAL · INFORMATIONSDESIGN

 

Alt er design. Afdøde Steve Jobs fra Apple sagde engang, at det vigtigste kursus han tog på college var kalligrafi! Og det er designet af dets produkter, der i dag er nøglen til Apples succes. På Manifesta designer vi altid både for øjet og for hjernen.

napoelon

Strategi & analyse

HVOR SKAL VI HEN? · HVORFOR? · HVORDAN KOMMER VI DERTIL?

 

Ofte er en strategi noget I allerede har. Mål som organisationen vil opnå og en idé om, hvordan I kommer derhen. Men kommunikation bør indtænkes som en iboende del af enhver strategi, for uden kommunikation kommer man ingen steder. Det er derfor, vi arbejder sammen med jer om at sikre, at kommunikationen bringer jer tættere på at nå jeres overordnede mål.

text

Ord

JOURNALISTIK · SKRIBENTARBEJDE

 

Tekst er egentlig kun en kode. Et lag mellem afsender og modtager. Kernen er at gøre dette lag så transparent som muligt. Når mennesker læser, vil vi ikke se ordene, men se meningen. Der er mange teknikker til at opnå dette: Analogier, metaforer og eksempler — ligesom at skrive i et sprog der stimulerer og flyder frit. Vi bruger alle disse og mange flere, når vi skriver både på dansk og på perfekt engelsk.

Billeder

INFOGRAFIK · FOTOGRAFI · ILLUSTRATION

 

Den menneskelige hjerne tænker i relationer og billeder, så både interesse og forståelse stimuleres kraftigt af god brug af billedmateriale som fotografi, infografik og illustrationer. Vi sørger for, at også billeddelen indgår som en del af at nå overordnede mål.