Strategi & analyse

HVOR SKAL VI HEN? · HVORFOR? · HVORDAN KOMMER VI DERTIL?

 

Vi hjælper jer med at klargøre målsætninger, afdække behov og integrere teknologi og nye kommunikationsmuligheder i organisationens overordnede strategi. Vi arbejder med demografisk og psykografisk segmentering for helt at forstå, hvem der skal kommunikere hvad til hvem.

Web- og self-service

DRUPAL · LARAVEL / PHP · PYTHON ETC.

 

Fra informations-platforme til komplekse self-service løsninger, hvor brugerdata skal opsamles og behandles. Vi sætter brugeren i centrum, så I kan levere den mest effektive digitale kommunikation og indhente og håndtere data på den mest effektive måde.

Løsninger til handel

LARAVEL / PHP · DRUPAL · INTEGRATIONER

 

Vi har fra bunden udviklet en af de mest komplekse online markedspladser på markedet, men vi bygger også mere simple løsninger til at facilitere elektronisk handel med både fysiske og digitale produkter. Løsningen afhænger alene af behovet for funktionalitet.

Applikationer til kompleksitet

PYTHON · JAVA · PHP ETC.

 

Vi udvikler software/applikationer der kan håndtere mere komplekse krav og automatisering af arbejdsgange med mange ‘touchpoints’. Dette er typisk ‘enterprise-løsninger’, men kan være mindre systemer.

Mobile applikationer

WEB · HYBRID · NATIVE

 

Mobile applikationer er særligt følsomme over for brugeroplevelsen, der skal være fuldstændig friktionsfri. Afhængigt af opgaven udvikler vi stand-alone mobile applikationer eller integrerer dem med øvrige platforme.

Print og kampagne

PR · MARKEDSFØRING MV:

 

Vi håndterer mange af de følgeprodukter der ofte er en del af udviklingen af nye digitale muligheder, inklusive digital markedsføring og print-kommunikation.