Digitale med analog forståelse

Manifestas speciale er udvikling af digitale applikationer og platforme, men fundamentalt er vi et kommunikationsbureau med et særligt fokus på teknologi.

Vi har derfor en iboende forståelse for, at en digital platform alene er en struktur for kommunikation, hvadenten den er en- eller tovejs.

Det er den klare og involverende kommunikation, og den gode brugeroplevelse, der er målet. Et IT-system skal være i brugernes tjeneste, ellers tjener det ikke sit formål som et kommunikationsværktøj.

 •  Strategisk

  Vi producerer aldrig et produkt, der blot passer til den specifikke opgave. Alt hvad vi laver formes af en strategi rettet mod at nå jeres organisations mål.

 •  Integreret

  I behøver ikke ringe til 10 forskellige bureauer for at få styr på strategi, koncept, design og udvikling. Manifesta arbejder med alle niveauer af store opgaver, også f.eks. tekst og billede.

 •  Designdrevet

  Det er ikke sjældent, at pressen bringer historier om nye digitale systemer der slår grundigt fejl på grund af manglende brugervenlighed. Manifesta lader design styre teknologien – ikke omvendt.

 •  Værdibevidst

  Vi benytter os af spanske og ukrainske udviklere, der leverer et markedsledende pris/kvalitets-forhold. Vi har et sekundært kontor i Spanien til formålet.

 

Priser & udstillinger

Vi er meget stolte af, at vores in-house produkt ‘Magasinet KBH’ har modtaget flere nationale priser og er blevet udstillet internationalt.

Waremakers, som vi har løst store opgaver for i en årrække, har været omtalt i en lang række internationale medier, blandt andet:

Waremakers featured in

Ledelse

Anders Ojgaard

Anders Ojgaard

Hvem?

Firmaets grundlægger med en baggrund som både cand.comm. og arkitekt/designer. Studier i Danmark, Italien og Storbritannien.

Hvad?

Anders Ojgaard er firmaets adm. direktør. Han holder både universitetsforedrag om kognitiv kommunikation og designer IT-systemer.

Dette er et billede på hvem Manifesta er: Vi smelter design og udvikling af IT-produkter sammen med en forståelse for menneskelige tankeprocesser.


Det praktiske

CVR
DK28864574
BANK
Den Danske Bank
KONTO
4180-0010082986
IBAN
DK3030000010082986
SWIFT
DABADKKK