Med et ord

Kort sagt er Manifesta et strategisk integreret kreativt kommunikationsbureau. Lad os dele det op:

  •  Strategisk

    Vi producerer aldrig et produkt, der blot passer til den specifikke opgave. Alt hvad vi laver sker som led i en generel strategi med det formål at nå jeres organisations mål, hvad enten det er mere omsætning, adfærdsændringer eller bare bedre kaffe på kontoret.

  •  Integreret

    I behøver ikke ringe til 10 forskellige bureauer for at få styr på strategi, koncept, design, tekst, tryk og programmering. Vi klarer gerne det hele. En bred vifte af kvalifikationer, og et enormt netværk, udgør Manifesta.

  •  Kreativ kommunikation

    Det kan godt være, vi arbejder fra strategiske og teoretiske fundamenter, men det, der kommer ud i den anden ende, er kreerede kommunikationsprodukter. Noget der bringer jeres organisation tættere på sine mål.

Kernen i Manifesta en sammensmeltning af design og kommunikationsvidenskab. Vi designer kommunikationsprodukter baseret på en grundig forståelse af den menneskelige kognition. Baseret på hvad der rent faktisk virker, og ikke på hvad vi håber eller tror vil virke.

Magasinet KBH forside 52

Historien

Manifesta så dagens lys i 2005. Dengang hed vi ‘Magasinet KBH’, da det eneste vi lavede var at udgive et magasin med det navn. Og udgav gjorde vi. 57 numre i alt.

I oktober 2010 blev vi dog tvunget til at indstille udgivelsen af den trykte udgave, da en sponsoraftale ikke blev forlænget. Dette udløste, hvad der bedst kan beskrives som en folkelig opstand i København, og sagen blev fulgt af flere landsdækkende medier.

At regne fra 1. januar 2011 fokuserer vi udelukkende på at sætte vores evner i arbejde for vores kunder. Meget af det vi gør er baseret på den årelange erfaring som magasinudgivere. At håndtere alle aspekter af at udgive et stort magasin er i den grad en strategisk, kreativ og integreret kommunikationsopgave.

Vi tilbyder jer et dedikeret hold der møder hver ny opgave med samme holistiske tilgang – og et netværk der tillader os at arbejde både på dansk og på engelsk, og at tage del i en global økonomi.

I vores egenskab af tidligere udgiver af et trykt medie der nu er ligeså involveret i digitale medier, fortaber vi os ikke i teknikaliteter, men har en ekstraordinær forståelse for at kommunikere på tværs af forskellige platforme og medietyper.

Priser & udstillinger

Vi er meget stolte af, at vores udgivelse ‘Magasinet KBH’ har modtaget flere nationale priser og er blevet udstillet internationalt.

Vores in-house projekt, waremakers.com, har været omtalt i en lang række internationale medier, blandt andet:

Waremakers featured in

Ledelse

Anders Ojgaard

Hvem?

Firmaets grundlægger med en usædvanlig baggrund som både cand.comm. og designer MDD. Studier i Danmark, Italien og Storbritannien.

Hvad?

Anders Ojgaard er firmaets adm. direktør og tager sig af alle henvendelser om nye opgaver. Stor fan af at løbe og rejse.


Det praktiske

CVR
DK28864574
BANK
Den Danske Bank
KONTO
4180-0010082986
IBAN
DK3030000010082986
SWIFT
DABADKKK